MIG + MAG

Aparat za kružno zavarivanje

Var-Stroj Kr/L-800-2G/MIG

Karakteristike:

  • Ručno postavljanje lima
  • Ručno centriranje
  • Preumatsko stezanje
  • Automatsko zavarivanje
  • Varijanta sa jednim ili dva gorionika

 

Var Puls Synergy

VPS 4000 digit

Varstroj aparati VS i VPS omogućuju tri različita postupka zavarivanja: MIG/MAG klasično u zaštiti gasova, MIG/MAG pulsno u zaštiti gasova (VPS) i MMA sa oplaštenom elektrodom. Preporučljivi su za zavarivanje konstrukcijskih čelika veće debljine, CrNi čelika i aluminijuma. Područje upotrebe je široko od automobilske industrije do brodogradilišta. Pored karakteristika koje imaju svi Synergic aparati VS i VPS imaju mogućnost daljinske regulacije i programiranja. Rezervne delove možete nabaviti u Varstroj servisu, gde i servis vašeg aparata, a za pitanja obratite se zaposlenima u Elektrokontakt kompaniji.

 

Varmig Synergy

Varmig 350 Synergy

Varstroj Varmig Synergy aparati su namenjeni za MIG/MAG zavarivanje u zaštiti gasova. Preporučljivi su za zavarivanje konstrukcijskih čelika veće debljine, CrNi čelika i aluminijuma. Područje upotrebe je široko, od automobilske industrije do brodogradilišta. Poseduju mogućnost sinergijskog delovanja, mikroprocesorsku elektroniku, mogućnost izbora programa zavarivanja, mogućnost ručnog podešavanja parametara zavarivanja, meki start, digitalni prikaz toka zavarivanja, snage zavarivanja i brzine dodavanja žice. Rezervne delove možete nabaviti u Varstroj servisu a na dodatna pitanja odgovoriće vam u Elektrokontakt-u.

 

Varmig

Varmig 400 d14

Varstroj MIG/MAG aparati su namenjeni za zavarivanje po MIG/MAG postupku u zaštiti gasova. Upotrebljavaju se u limarskim radionicama i industriji. Mogu zavarivati konstrukcijske čelike i limove tanje i srednje debljine. Varstroj Varmig 400d14 aparati omogućuju odličan kvalitet zavara, mogućnost zavarivanja sa punjenom žicom, veliku brzinu rada, upotrebom odgovarajućeg pribora i dodatnih materijala moguće je zavarivati aluminijum i CrNi čelik. Varstroj servis nudi rezervne delove i eventualni servis. Elektrokontakt će odgovoriti na vaša pitanja i nedoumice.